Alles wat je moet weten over USB-sticks

Wat is een heel handig cadeau voor iedereen die met een computer werkt? USB sticks met logo. Er zijn regelmatig bestanden die je moet opslaan, bewaren of eventueel mee moet nemen naar een vergadering buiten de deur. Het is een cadeau dat veel gebruikt zal worden.

Wat kun je allemaal met een USB-stick?

Op een USB-stick kan je al jouw bestanden opslaan. Dit zijn niet alleen documenten maar ook afbeeldingen en muziek. Hierdoor is het geven van een USB-stick in elke branche een gepast en handig cadeau. Of je nu in het ziekenhuis werkt, voor de klas staat of een DJ bent. Een USB-stick wordt optimaal gebruikt en is een heel fijn cadeau om te krijgen.

Wij bieden verschillende soorten USB-sticks aan. De capaciteit in ons assortiment bedraagt minstens 1Gb en de USB-stick met de grootste capaciteit die wij aanbieden heeft een opslagruimte van 32Gb. Naast de opslagruimte kan je ook kiezen uit verschillende schrijfsnelheden, formaat, vorm en design.

 

Aan wie geef je een USB-stick?

Zoals hierboven al geschreven is een USB-stick een heel handig cadeau voor iedereen die met een computer of een laptop werkt en regelmatig bestanden moet opslaan. Zo kan je jouw eigen medewerkers en personeel een USB-stick geven met het bedrijfslogo erop, maar je kunt er ook voor kiezen om USB-sticks cadeau te geven aan zakenrelaties. Je kunt deze alsnog met jouw logo bedrukken. Zo zal je altijd aanwezig zijn bij je zakenrelaties en zullen ze nét wat vaker en sneller aan je denken. Het is een fijne manier van contact onderhouden zonder elkaar te spreken. Komt er een nieuwe opdracht aan, grote kans dat ze dan weer aan jou zullen denken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *